De overkomelijkheid van de berg

bookcoverwebHet lijkt een berg, de taken, verantwoordelijkheden en workload waar u als manager voorstaat.  Dit boek leert u hoe u die berg zonder kleerscheuren kan overkomen.  Aan de hand van tien inzichten, kan u ontdekken hoe u van die berg een molshoop kan maken.

Dat managers onbewust hun eigen resultaten saboteren (en ze doen het allemaal), doet u misschien even schrikken.  Maar de opzet van ons brein en de geplogenheden in de bedrijfswereld lijken een fuik waar u, eenmaal erin gezwommen, moeilijk nog uit kan komen.

Aan de hand van tien inzichten krijgt u in dit boek een structureel inzicht in effectieve manieren om uw aanpak bij te sturen, uw werk slimmer aan te pakken en uw resultaten drastisch te verbeteren.

Gewapend met kennis uit sociologie, neurologie, gedragseconomie, antropologie en nog veel meer vakgebieden, legt Peter u uit waarom we de dingen doen zoals we ze doen en waarom dit vaak onze eigen resultaten aantast en hoe u aan deze valkuilen kan ontsnappen.  De berg waar u voorstaat wordt overkomelijk.

Indien u een boek leest dit jaar, om uw aanpak en resultaten te verbeteren, laat het dan dit boek zijn.  Het bevat inzichten en kennis die u niet mag missen.  Net als vele topmanagers voor u, kan ook u scoren met deze tien inzichten.

U kan het noek nu reeds bestellen via onze eigen webshop, weldra ook beschikbaar via iTunes, bol.com, alle andere grote webfora en via de boekhandel (ISBN gedrukte versie: 9789402101348  ISBN eBoek: 9781301932405).  Audioboek in voorbereiding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s