De kracht van uw realiteit

Drie verrassende inzichten die steeds resultaten opleveren

hands-form-brainU kent ze wel, die lijstjes van doe dit, dan zal dat gebeuren.  Indien u ze ooit probeerde, dan weet u dat ze weinig zoden aan de dijk brengen.  Voorbeelden van anderen zijn immers geen bewijs dat die aanpak ook voor u werkt.

Ondanks gestaag bewijs van het tegendeel, verslinden we bergen boeken over hoe we beter kunnen presteren op basis van voorbeelden van anderen.  Maar, nogmaals, een voorbeeld is geen bewijs.  Omstandigheden, mogelijkheden, achtergronden en situaties verschillen immers.  Wanneer we zoeken naar iets wat echt werk, moeten we dieper graven.

Doorheen de meer dan tien jaren dat ik als consultant en coach werk, en de twintig jaren ervoor als verkoper, manager en bedrijfsleider, heb ook ik die waarheid kunnen ervaren.

Een andere zaak die ik dagelijks mag ervaren, is dat grondige studie en oplossingen op een dieper niveau wel werken.  Een kennis die ik dagelijks deel met mijn partners.  In gans die berg inzichten zijn er drie die steevast, voor iedereen, ongeacht de omstandigheden wel werken en resultaten verbeteren.

Drie inzichten die ook u kunnen helpen om dag na dag de resultaten van uw inspanningen te verhogen.  Drie denk en doe patronen die bij wat u ook doet een bijzonder grote impact hebben op uw succes.

U kan ze ontdekken en naar hartenlust verkennen in een boeiende lezing die u op weg zet naar meer resultaten, een betere aanpak en een gemoedsrust die u zal toelaten om nog meer te doen.

Deze lezing is bedoeld voor iedereen die zijn inspanningen meer wil laten renderen.  Verkopers, ondernemers, managers, vrije beroepen, werknemers, zelfstandigen…  In twee uur kan u meer leren over hoe u uw aanpak maximaal kan bijsturen dan u in jaren onderwijs leerde.

De basis bestaat uit een reeks wetenschappelijke onderzoeken, vele praktijkvoorbeelden en een actieplan dat u die zelfde dag nog kan beginnen toepassen.

De lezing gaat door in ons virtueel klaslokaal (en is dus volledig online te volgen).  U heeft enkel een PC, tablet, smartphone… nodig met een internet connectie (en webcam indien u wenst te reageren of vragen wenst te stellen tijdens de lezing).  U kan de lezing live volgen, interageren met de spreker en anderen die de lezing volgen.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 25.  Schrijf dus snel in om deze kans niet te missen.  De lezing gaat door op vrijdag 4 oktober 2013, van 13.00 tot 15.00 uur.  U kan deelnemen van waar u zich ook bevindt, mits u beschikt over een pc, laptop, tablet of smartphone met internet connectie.

Deelnemen kost slechts € 46,00 (excl BTW).  Hiervoor kan u de lezing volgen en ontvangt u achteraf gratis het audioboek en vooraf het werkboek dat u tijdens de lezing verder kan aanvullen.

Meer informatie kan u hier vinden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s